homecontacteer ons
automatisatie
kantelpoorten
voorzetrolluiken
SECTIONALE POORTEN

STEEDS OP MAAT GEMAAKT


Onze sectionale poorten worden steeds volledig op maat gemaakt volgens uw specifieke wensen en in elke gewenste kleur en design.UITSTEKENDE ISOLATIE


Daarnaast hebben onze poorten een uitstekende isolatie, de 40mm dikke dubbelwandige stalen panelen zijn gevuld met een hoogwaardige CFK-vrije PU-schuimisolatie wat resulteert in een zeer gunstige isolatiewaarde van U=0,56 W/mK


WAAIER VAN RAL-KLEUREN


Wij bieden u een zeer uitgebreide keuze uit alle RAL-kleuren met ook mogelijkheid tot lakken volgens staal, structuurlak en extra UV-behandelingen.

INBRAAKVEILIG


Bovendien zijn onze geautomatiseerde sectionale poorten zeer inbraakveilig zodat ongenode gasten nauwelijks kans maken.

Veiligheid staat hoog aangeschreven bij onze sectionale poorten, de veren zijn voorzien van valbeveiliging, de panelen zijn vingerklembeveiligd en de looprails zijn afgeschermd.
De poorten zijn ook uitgerust met kogelgelagerde wielen wat zorgt voor een geluidsarme werking.

5-puntengarantie


► 5 jaar fabrieksgarantie op scharnieren, veren, kabelrollen en kabels onder normale belasting van maximaal 5 deurbewegingen (open/dicht) per dag.

► 10 jaar fabrieksgarantie op het paneel tegen doorroesten van binnen naar buiten.

► 10 jaar fabrieksgarantie op loslaten van het schuim van het staal

► 10 jaar fabrieksgarantie op materiaal- en fabrieksfouten van alle niet bewegende kozijndelen die aantoonbaar onbruikbaar zijn of waarvan de bruikbaarheid aanzienlijk is afgenomen.

► 10 fabrieksgarantie op rubberen grondafdichting, tussendichting, dichting aan de zijstijlen en lateidichting tegen verrotting.

Design


Wij bieden u steeds de passende uitvoering waardoor uw sectionale poort steeds een persoonlijke toets heeft. U heeft keuze uit volgende oppervlaktes :
- Stucco
- Woodgrain
- Glad, Golden Oak
- Mahonie
Ook het inpassen van ramen in de poorten behoort tot de mogelijkheden, u heeft keuze uit verschillende modellen.
     
     
    
Bolderikstraat 2 - 9140 Temse Tel 03 774 43 59 Fax 03 744 00 27 email info@vanmeir-poorten.be